Izvor:
16.08.2019 u 14:58
0

ZVEZDA: Ratni vojni invalidi besplatno na istočnu tribinu!

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas ugovor o saradnji sa Udruženjem ratnih vojnih invalida Srbije o saradnji na osnovu kojeg će članovi tog udruženja imati slobodan ulaz na istočnu tribinu stadiona "Rajko Mitić".

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u emotivnom izlaganju, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i nastavka humanih akcija.

– Potpis ugovora proizilazi iz činjenice da Zvezda posvećuje veliku pažnju ljudima koji su bili i ostali na braniku otadžbine u situacijama kada se branila sloboda – rekao je Mijailović novinarima na stadionu "Rajko Mitić", koji je bio na ivici suza.

On je dodao da klub želi na ovaj način da im omogući da gledaju Zvezdu i uživo navijaju.

Željko Vasiljević, predsednik Udruženja ratnih vojnih invalidima Srbije, zahvalio se Crvenoj zvezdi što je, kako je istakao, prepoznala interes kreiranja novih puteva i ponašanja u društvu.

– Crvena zvezda je pokazala da je najveća i preuzela na sebe veliku ulogu, da kreira nove odnose u društvu. Odnos države i društva ranije bio je na niskom nivou, a da ovakve stvari pokreću da ide na bolje. Najveći broj ljudi navija za Zvezdu i hvala joj što smo dobili posebna mesta na istoku – zaključio je on.

Ratni vojni invalidi već od utakmice protiv Čukaričkog 24. avgusta moći će da prisustvuju utakmicama na stadionu Crvene zvezde.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter