Izvor:
17.08.2019 u 14:11
0

BLISTA U ARSENALU: Sebaljos kao novi čovek!

Čini se da su "tobdžije" ubole premiju kada su pozajmile talentovanog vezistu "kraljevskog kluba". Bio je najbolji u subotnjoj pobedi na "Emiratima".

Tokom leta u kojem je blistao u dresu mlade reprezentacije Španije i osvojio EURO zajedno sa Danijem Olmom, Fabijanom Ruizom i saigračima, Dani Sebaljos (23) ostao je bez mesta i u širem sastavu Real Madrida.

Brzo je stigao poziv iz Londona, da ode na pozajmicu u Arsenal i čini se da je taj potez bio prava stvar i za njega i za "tobdžije".

Arsenal – Barnli 2:1 (1:1)

Španski plejmejker blistao je u subotnjoj pobedi ekipe Unaija Emerija i dobio apsolutno zaslužen aplauz čitavog stadiona kada je napustio teren u 83. minutu.

Zidanov neželjeni vezista namestio je oba gola domaćih – centaršutom iz kornera pre minijature Aleksandra Lakazeta u 13. minutu iz peterca, pa tačnim dodavanjem pre trka i hica Pjer- Emerika Obamejanga u 64. minutu, za konačnih 2:1.

Barnli je u međuvremenu izjednačio na 1:1, golom Ešlija Barnca, koji se spretno snašao između dvojice Arsenalovih "čupavaca" – Davida Luiza i Matea Genduzija.

Srećom po Emerija i ekipu, Sebaljos i Obamejang ispravili su taj kiks defanzive, mada je koncentracija odbrane definitivno zadatak na kojem će Špančev tim morati da radi, jer je Barnli i u završnici imao stvorio nekoliko potencijalno opasnih situacija.

I to pre svega greškama odbrane domaćina…

Za razliku od prethodnih mečeva, Arsenal je na današnjem meču imao Seada Kolašinca u sastavu – prvi put od incidenta sa naoružanim razbojnicima na ulici, koje je rasterao golim rukama. On je ušao u igru u drugom delu meča.

Sa druge strane, Mesut Ozil je i dalje van tima, a prethodnih dana bilo je reči o tome da je razlog bolest.

Mondo.rs
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter