Izvor:
18.08.2019 u 14:03
0

MARKO GRUJIĆ O NOVOM IGRAČU BAJERNA: „Kutinjo će biti najbolji fudbaler Bundeslige!“

Marko Grujić i Filipe Kutinjo nisu dugo bili saigrači u Liverpulu – svega godinu i po dana – međutim, bilo je to dovoljno vremena srpskom vezisti da se uveri u kvalitete Brazilca.

U istom trenutku su napustili "Enfild", u januaru 2018. godine, kada je Marko Grujić krenuo na prvu od dve pozajmice (Kardif), dok je Kutinjo krenuo u Barselonu kako bi osvojio Ligu šampiona i pogrešio kao nikad u životu…

Zapravo, teško je reći da li je više "omanuo" klub ili on.

Malo ko je pretpostavljao pre godinu i po dana da će se sresti u Bundes ligi i to na suprotnim stranama – Marko Grujić uspešno nosi dres Herte, dok je Kutinjo stigao u Bajern, samo nekoliko sati nakon što su ova dva kluba odigrala "premijeru" u Bundes ligi, a u kojoj je Srbin postigao gol, pa napravio jedanaesterac za uzbudljiv remi (2:2).

Biće prilike da se sretnu u "revanšu" u nemačkom prvenstvu u kom, Grujić uverava, nema boljeg fudbalera od Filipea Kutinja.

– Ovo je velika stvar za celu Bunde sligu jer će sada svi imati priliku da vide Kutinja. On je poseban, strašan igrač, sposoban za neverovatne stvari… Ima toliko trikova i znanja s loptom, uživao sam na svakom treningu s njim – kazao je Grujić za "Bild" i potom poentirao:

– Biće ubedljivo najbolji fudbaler u Bundesligi – zaključuje Grujić.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter