Izvor:
21.08.2019 u 21:17
0

MARK DEGRIS O KOMPANIJU: „On misli da je bog!“

Belgijski Anderleht ima najgori start sezone u poslednjih 20 godina, a tamošnja javnost pokušava da ukaže na krivca.

Legendarni centralni defanzivac Vensan Kompani se vratio u klub u kom je ponikao i preuzeo ulogu trenera-igrača.

Ipak, pod njegovim vođstvom Anderleht je na četiri utakmice zabeležio po dva poraza i remija i nalazi se na 13. mestu tabele.

Bivši fudbaler Anderlehta Mark Degris je istakao da je Kompani dobar fudbaler, ali i da je "samo čovek".

On misli da je Bog. Treneri koriste reprezentativne pauze kako bi radili sa igračima, a on će tada igrati za Belgiju protiv San Marina i Škotske. Potom će otići u Mančester gde će se igrati utakmica njemu u čast. Znam da neki ljudi vole da imaju mnogo posla, ali se često dogodi da se istim i zatrpaju – rekao je Degris.

Dodao je i da bi Kompani trebalo da razmisli o tome.

– Da je neki drugi defanzivac odigrao onako kako je odigrao on verovatno bi ga kritikovao i izbacio iz tima za sledeću utakmicu. Ne mislim da bi trebalo da prestane da igra, ali ako je iskren kao trener onda sigurno ne može da bude zadovoljan svojim igrama – dodao je Degris.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter