Izvor:
23.08.2019 u 02:12
0

BIBRAS NATHO POSLE MOLDEA: „Važno je da smo pobedili!“

Kreativni vezisti crno-belih zadovoljni su rezultatom, ali smatraju da i u Norveškoj moraju da igraju na pobedu kako bi plasman u Evropu bio obezbeđen.

Nakon preokreta i pobede u prvoj utakmici sa Moldeom 2:1, fudbaleri Partizana sigurno će zadovoljnije dočekati predstojeći susret u Norveškoj.

Poslednja kockica koja je nedostajala da bi se odnos stanja na terenu u potpunosti preokrenuo bio je Bibras Natho, najnovije pojačanje crno-belih koje je zabeležilo debi odigravši poslednjih dvadesetak minuta.

Otkako je ušao, Izraelac je uspostavio pas-igru domaćih i doveo ih u nekoliko šansi, pa je njegov tim na kraju uspeo da dođe do potpunog preokreta.

Vezista je nakon susreta izjavio da je zadovoljan rezultatom, ali da smatra da mu treba još vremena da se navikne na ekipu.

– Važno je da smo pobedili. Mogli smo da damo možda još koji gol, ali u redu je i ovako. Treba mi još vremena da se upoznam sa novim saigračima i oni moraju da se naviknu na mene, ali za ovo vreme koje sam ovde sam veoma srećan – rekao je Natho po završetku susreta.

Njemu se dopala atmosfera na stadionu, koji je uprkos kazni koju je UEFA propisala Partizanu bio ispunjen decom uzrasta do 14 godina.

– Već sam igrao na ovom stadionu, sećam se atmosfere, a i danas je bilo odlično, iako stadion nije mogao da bude pun. Nadam se da ćemo se plasirati u grupnu fazu i da ćemo imati još evropskih mečeva na kojima ćemo imati i podršku punog stadiona – zaključio je Izraelac.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter