Izvor:
23.08.2019 u 17:31
0

PARTIZAN TRIJUMFOVAO: Revanš za sedam dana u Moldeu! (FOTO)

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom stadionu u Beogradu norveški Molde sa 2:1 (1:1), u prvom meči plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Izabranici Sava Miloševića posle preokreta uspeli su da obezbede trijumf i da s golom prednosti putuju na revanš u Norvešku.

Molde je prvi došao do gola u 44. minutu, kada je Matis Boli savladao golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

Vođstvo Norvežana trajalo je samo 60 sekundi, jer je već u sledećem napadu Sejduba Suma iskoristo asistenciju Zorana Tošića i izjednačio na 1:1.

Konačan rezultat postavio je Tošić u 84. minutu, pošto se najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju posle promašaja Takume Asana.

Debitanski nastup u crno-belom dresu imao je Izraelac Bibras Natho, najnovije pojačanje.

Iako je meč zvaničcno trebalo da bude odigran bez prisustva publike, s dozvolom Uefe na tribinama stadiona u Humskoj bilo 5.780 dece starosti do 14 godina iz škola fudbala sa teritorije cele Srbije.

Revanš se igra za sedam dana u Moldeu.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter