Izvor:
25.08.2019 u 07:11
0

PROBLEM ZA ORLOVE: Povreda Nemanje Maksimovića!

Vezista srpske reprezentacije morao već u finišu prvog poluvremena da napusti teren u duelu Hetafea i Atletik Bilbaa zbog problema sa kolenom.

Na spisku Ljubiše Tumbakovića saopštenom u petak, svoje mesto među reprezentativcima Srbije ponovo je dobio mladi Nemanja Maksimović.

U odsustvu Luke Milivojevića i Nemanje Matića, vezista Hetafea nametnuo se za mesto u prvoj postavi "orlova", međutim, veliko je pitanje hoće li ovaj put moći da se odazove selektoru za duele sa Portugalom u Beogradu (7. septembar) i Luksemburgom u gostima (10. septembar).

Razlog je povreda kolena zbog koje je ove subote morao da napusti teren već u finišu prvog poluvremena utakmice Hetafe – Atletik Bilbao.

Dobro je da je naš fudbaler sa terena izašao hodajući, a ne na nosilima, pa ima nade da povreda nije previše ozbiljna i da bi mogao da pomogne saigračima iz nacionalnog tima u predstojećim – vrlo moguće i odlučujućim – utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Više detalja dobićemo posle pregleda lekarskog tima španskog kluba.

Mondo.rs
Foto: Instagram/nemanjamaksimovic6

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter