Izvor:
24.10.2016 u 16:06
0

BIVŠI SELEKTOR ZGROŽEN: Tuku se za fotelje, a stadion se raspada

Radomir Antić kaže da je zgrožen borbom za vlast u Partizanu, a da ni od Milorada Vučelića ni od Nenada Bjekovića ne očekuje da pomognu klubu. Svlačionice i kupatila su isti kao pre 40 godina, kaže bivši selektor.

Bio sam nedavno na stadionu Partizana kad je bila humanitarna utakmica i moram da kažem da su svlačionice i WC isti onakvi kao kada sam ja bio igrač, a prošlo je 40 godina. Sve su to neke stvari koje pokazuju da se u Partizanu vodi samo borba za fotelje, a da je klub u drugom planu. Ne znam zaista šta da kažem, nemam objašnjenje, a ni dovoljno informacija da bih dao detaljniji komentar poručio je Antić.

Uprkos svemu, legendarni stručnjak i dalje prati utakmice Partizana i nada se da će crno-beli dočekati bolje dane barem na terenu.

– Prekjuče sam gledao utakmicu Partizan – Radnički Niš i naravno da ću uvek da gledam klub koji mi je u srcu. Već godinama se ništa ne menja. Partizan sada nije na nivou na kom bi trebalo da bude. Uvek sam se vodio onom idejom da prvo treba počistiti ispred svoje kuće. A to nije radio niko ko je bio u klubu u prethodne dve-tri decenije. S druge strane, uvek sam optimista da može da bude bolje – naglasio je Antić.

Informer.rs
Foto:Tvitter/Radomir Antić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter