Izvor:
24.10.2016 u 16:15
0

MOTIVATOR RONALDO: Kada on priča svi ćute i slušaju

U svlačionici Real Madrida gazda je Kristijano Ronaldo, ako je i bilo pitanje, a dokaz je i njegov motivacioni govor na poluvremenu finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida.

Španski velikan je osvojio Ligu šampiona, a Ronaldo je na poluvremenu finalne utakmice protiv Atletiko Madrida moralno podizao i ohrabrivao saigrače. Real je na kraju pobedio nakon jedanaesteraca, a interesantno je da je Atletiko tokom drugog dela utakmice poravnao rezultat na 1:1.

Udaljeni smo 45 minuta od istorije. Iscrpljenost je nekad samo glavobolja. Moramo ovako da odigramo još 45 minuta i to možemo jer smo u dobrom raspoloženju. Samo smo 45 minuta udaljeni od istorije! Branimo se svi zajedno! Hajde, idemo zajedno! Opustite se i držite zajedno, videćete da ćemo uspetihrabrio je Ronaldo saigrače.

Ronaldo nije baš blistao u dlučujućim mečevima prošle sezone, kako u Realu, tako i u reprezentaciji Portugala koja je osvojila EP. Ni u finalu nije igrao na najvišem nivou jer se povredio, dok je u prvim mečeva u grupnoj fazi bio očajan.

Ali, da je vođa pokazao je kada je pored aut linije uporedo sa selektorom bodrio saigrače do kraja utakmice. Uprkos povredi, šepao i skakutao uz aut liniju gestikulirajući saigračima šta treba da rade, zasenio je čak i selektora Fernanda Santosa.

Informer.rs
Foto: YouTube Printscreen/Soccer LeGends

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter