Izvor:
24.10.2016 u 17:16
0

OVO MOŽE SAMO U BRAZILU: Goloruke policajce na derbiju prebili huligani!

Haos na Marakani! Goloruki policajci krenuli na navijače Korintijansa, a onda je usledio surov odgovor.

Gostujuće pristalice su u jednom trenutku iskoristile brojčanu nadmoć, pa su nekolicini pripadnika organa reda naneli ozbiljne povrede.

Policajci ili bolje reći neka vrsta komunalne policije, koja prva pokušava da uspostavi red,izvukli su deblji kraj, a kako i ne bi kada su praktično goloruki ušli u "košnicu" gde su se nalazili Korintijansovi huligani. Gostujuće pristalice su u jednom trenutku iskoristile brojčanu nadmoć, pa su nekolicini pripadnika organa reda naneli ozbiljne povrede.

Svi navijači Korintijansa su nakon utakmice ostali dva i po sata na tribinama Marakane, bez majica na sebi, a njih 39 noć je provelo u policijskoj stanici.

Utakmica je završena rezultatom 2:2, a to je ishod koji je daleko manje odgovarao domaćinu, koji šest kola pre kraja ima isto toliko bodova manje od prvoplasiranog Palemirasa.

Mocartsport.com
Foto: Twitter/BBC News (World)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter