Izvor:
24.10.2016 u 19:50
0

BESAN POSLE DEBAKLA: Specijalni napao Kontea, a smeta mu i bivši trener Zvezde

Žoze Murinjo je brutalno ponižen u svom povratku na Stamford Bridž, pošto je Junajted poražen od Čelsija sa 4:0.

Antonio Konte je potpuno taktički nadigrao ”Specijalnog”, kome se to nije dopalo, pa je posle meča imao i razgovor sa Italijanom.

Nemoj to da mi radiš na 4:0, na 1:0 je u redu, ali na 4:0 je ponižavanje rekao je Murinjo i videlo se da je imao ljut izraz lica dok je to govorio Konteu. Kamera je ipak uspela da snimi deo razgovora.

Murinju je zasmetalo što je Konte na 4:0 raspaljivao navijače Čelsija, bukvalno u 90. minutu pred sam kraj meča.

Portugalcu smeta i što Valter Zenga nije ispoštovao dogovor prilikom odlaska fudbalera Junajteda na pozajmicu u Vulverhempton.

Kada je letos poslao Kamerona Bortvik – Džeksona u Vulverhempton, menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo imao je usmeni dogovor sa Valterom Zengom da će njegov defazivac tamo igrati.

Međutim, Zenga ga je ubacivao samo na pet mečeva ove sezone što je Portugalca iznerviralo i nateralo daozbiljno razmisli o povlačenju Bortvik – Džeksona sa pozajmice, jer ima velike probleme sa povredama igrača u poslednjoj odbrambenoj liniji.

Telegraf.rs
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter