Izvor:
04.09.2019 u 14:35
0

LAZAR MARKOVIĆ O SVOM POVRATKU U TABOR CRNO-BELIH: Poštujem Zvezdu, ali Partizan je moj klub!

Povratnik u redove FK Partizan Lazar Marković rekao je da je uzbuđen kao kada je prvi put sa crno-belima potpisao ugovor i poručio da je poslušao srce.

Marković je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom i zadužio dres sa brojem 50, isti kao u prvom mandatu pre odlaska u Benfiku

– Mislim da je najbitnije da sam sada ovde. Partizan je za mene svetinja, ja sam Partizanovo dete, ja sam Grobar, poštujem svaki klub, nije da nisam imao ponuda, ali Partizan je bio moj izbor. Posle Lige Evrope je uspostavljen konkretan kontakt – rekao je Marković na promociji na stadionu u Humskoj.

On je upitan i kako mu se čini trenutni tim Partizana i gde vidi svoju ulogu.

– Mislim da su dosta dobra pojačanja, da imamo dobrog trenera. Mislim da mogu da igram napred, kao "desetka" i po krilu. Još nisam pričao sa trenerom Miloševićem, ali lako ćemo se dogovoriti – rekao je bivši igrač Liverpula i dodao da ulazak Partizana u Ligu Evrope nije nije bio presudan za dolazak, ali je od velikog značaja.

Marković naglašava da se među crno-bele vraća pun motiva i želje za novim dokazivanjem.

– Trebaće mi malo vremena da se vratim. Spreman sam da se žrtvujem – nakon čega je usledilo pitanje da li je brži od Takume Asana.

– Trkaćemo se, pa ćemo videti – rekao je Marković i dodao da je pratio srpski fudbal.

Odgovor na pitanje da li je imao ponudu od Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama, Marković je izbegao.

– Najbitnije je da sam se vratio kući, Partizan je moj klub. Ja Zvezdu poštujem, mislim da ćemo se trkati sa njima za titulu – naveo je on i ovrnuo se na priču medija o ponudi Dinama iz Zagreba.

– Imao sam mnogo ponuda, ali ja sam poslušao srce i mislim da ću se ovde najbolje osećati – zaključio je Marković.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter