Izvor:
05.09.2019 u 08:55
0

OSTALA SAMO FORMALNA PROCEDURA: Maradona blizu da postane trener Himnazije La Plate!

Jedan od najboljih fudbalera ikada Dijego Armando Maradona blizu je da postane trener Himnazije La Plate.

Advokat slavnog Argentinca Matijas Morla otkrio je da je realizacija tog posla na 80 procenata.

Veoma je srećan. Prošlo je mnogo vreme otkad nije bio u argentinskom fudbalu, njegova namera je da vodi klub. Dobio je mnogo poruka podrške na društvenim mrežama, sve je na pozitivnom putu. Ostala je samo formalna procedura – rekao je Morla.

Maradona je trenutno bez angažmana, otkad je u junu napustio meksički Dorados zbog operacija kolena i ramena.

Ranije je vodio Fudžairu i Al Vasl iz UAE, Rasing i Madiju, a bio je i selektor reprezentacije Argentine na Mundijalu 2010. godine u Južnoj Africi kada je doživeo debakl od Nemačke (4:0) u četvrtfinalu.

Himnazija se trenutno nalazi na poslednjem 24. mestu na tabeli argentinskog prvenstva sa samo jednim bodom iz pet utakmica.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter