Izvor:
06.09.2019 u 15:15
0

BERNARDO SILVA O KAPITENU AJAKSA: Tadić jedan od najboljih na svetu

Portugalski fudbaler i zvezda Mančester Sitija Bernardo Silva izjavio je da veoma poštuje kapitena Ajaksa Dušana Tadića i da je po njegovom mišljenju prošle sezone bio jedan od najboljih igrača sveta.

– Tadić je opasan igrač, bio je jedan od najboljih na svetu prošle sezone s obzirom na sve šta je uradio sa Ajaksom. Istakao se i protiv nas u prvom meču u Lisabonu, pokušaćemo da ga zaustavimo – rekao je Silva na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Silva dodaje da je Srbija veoma kvalitetan tim sa dobrim pojedincima kao što su, pored Tadića, Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov i Filip Kostić.

– Veoma poštujem srpske igrače. Srbija je, kao i Portugalija, odlična ekipa. Ne plašimo se, nikada i nismo. Pokušaćemo da pobedimo, drugacije ćemo da se organizujemo nego u Lisabonu – aludirao je Silva na remi 1:1 u martu.

Prema njegovim recima, prednost Srbije je domaći teren i podrška sa tribina.

– Očekuem tešku utakmicu, ne može da se poredi naš prvi duel. Ipak, uradićemo sve da bude povoljniji rezultat nego u Lisabonu – zaključio je on.

Utakmica kvalifikacija za EURO između Srbije i Portugalije igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 sati.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter