Izvor:
25.10.2016 u 17:00
0

UMALO TUČA: Sukob klupskih funkcionera zbog igrača, koji prelazi u Zvezdu

​​​​​​

Na sednici Izvršnog odbora Zajednice Superlige Srbije zamalo je došlo do fizičkog obračuna između Zvezdana Terzića i direktora Borca iz Čačka, Slobodana Ilića.

Kako prenosi "Sportski žurnal", razlog za verbalni okršaj koji je umalo prerasdtao u fizički između dvojice funkcionera nastao je zbog papira za Srđana Vujakliju, igrača čačanske ekipe koji će se od zime preseliti u Ljutice Bogdana.

Njih dvojica su se najpre srdačno pozdravili, a onda mu je generalni direktor Crvene zvezde poručio da spremi papire za fudbalera, na šta mu je ovaj odmahnuo rukom i rekao da to ne može da uradi.

To se nije dopalo Terziću koji je onda sasuo nekoliko uvreda i pretnji Slobodanu Iliću uz upozorenje da mu se tako ne obraća, ali je dobio i oštar odgovor sa druge strane i sve je umalo kulminiralo tučom dvojice rukovodilaca svojih klubova.

Sve se to dogodilo ispred članova Izvršnog odbora Zajednice Superligaša koji su u nekoliko navrata smirivali Terzića, a uz pomoć predstavnika ostalih klubova je sprečen fizički sukob i zaraćene strane su se primirile, a sednica je završena u dobroj atmosferi.

Espreso.rs / Izvor: Sportski žurnal
Foto: Twitter/MONDO Sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter