Izvor:
08.09.2019 u 19:28
0

HRVATSKI STRUČNJAK PODNEO OSTAVKU: Prosinečki više nije selektor Bosne i Hercegovine

Hrvatski trener Robert Prosinečki podneo je ostavku na mesto selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, posle poraza od Jermenije.

– Preuzeo sam reprezentaciju sa ciljem da odemo na Evropsko prvenstvo. Iako sve šanse nisu izgubljene, osećam se odgovornim i podnosim ostavku. To sam već rekao predsedniku saveza Elvedinu Begiću – rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare u Jerevanu,

Bosna je u Jerevanu izgubila od Jermenije sa 2:4 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine i praktično izgubila šanse za prolaz, pošto na četvrtom mestu na tabeli ima sedam bodova. Bosna ima još jednu priliku da se plasira na turnir 2020. godine, kroz plej-of Lige nacija.

Prosinečki je prošle godine preuzeo reprezentaciju, a u 18 utakmica ostvario je sedam pobeda, šest remija i pretrpeo pet poraza.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter