Izvor:
09.09.2019 u 18:05
0

HRVATSKA NEREŠENO PROTIV AZERBEJDŽANA: Tokom celog meča bila ubedljivi favorit!

Fudbaleri Hrvatske odigrali su nerešeno, 1:1, protiv reprezentacije Azerbejdžana u grupi E kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Hrvatska je bila prvoplasirani tim u grupi E pre početka ovog susreta i može se reći da su bili favoriti u duelu sa Azerbejdžanom koji do ovog kola nije imao nijedan osvojeni bod.

Kako uglavnom favorit agresivno počne utakmicu, tako je i Hrvatska počela susret, pritiskali su zadnju liniju Azerbejdžana i vrebali priliku za postizanje gola.

Ista je i stigla veoma brzo pošto je posle 10 minuta fudbala dosuđen jedanaesterac za Hrvatsku zbog igranja rukom u kaznenom prostoru. Odgovornost je preuzeo Luka Modrić i uspešno realizovao penal.

Imali su hrvatski reprezentativci još nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka, ali su bili neprecizni i na veliki odmor otišli sa prednošću od samo jednog gola.

Tokom drugih 45 minuta, Azerbejdžan je odigrao znatno bolje, pretio više, dok je Hrvatska imala pasivan pristup igri. Tako je Kalilzadeh nedugo posle ulaska u igru napravio slalom u šesnaestercu Hrvatske i doneo izjednačenje svom timu.

Do kraja meč je bilo nekoliko dobrih prilika na obe strane, ali su mreže mirovale i susret je završen rezultatom 1:1. Od 20 i 45 svoj meč će odigrati Mađarska i Slovačka i ukoliko Mađarska bude trijumfovala preuzeće lidersku poziciju u grupi E, dok bi Slovačka u slučaju pobede imala 9 bodova, koliko je skupila i Mađarska, pa se situacija u grupi komplikuje.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter