Izvor:
10.09.2019 u 20:28
0

NAPOLI SPREMAN DA PONUDI NOVI UGOVOR? Milik se oporavio od povrede!

Poljski fudbaler Arkadijuš Milik oporavio se od povrede i mogao bi predstojećeg vikenda da se nađe na terenu kada se Napoli bude sastao sa Sampdorijom.

Tokom leta se pominjalo da bi Arkadijuš Milik mogao da napusti Napoli, a imao je problem sa mišićem pa nije bio u sastavu neko vreme.

Milik nije igrao za Poljsku u ovom kvalifikacionom prozoru pošto je želeo da se fokusira na oporavak i povratak na teren u dresu Napolija.

Spominje se da je Napoli spreman da mu ponudi novi ugovor, pošto aktuelni ističe 2021. godine. Milik je u Napoli stigao iz Ajaksa za koji je na 87 utakmica postigao 34 pogotka, a iza sebe ima i dve ozbiljne povrede kolena.

Izvor: B92
Foto: twitter/ssc napoli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter