Izvor:
26.10.2016 u 14:56
0

Šou Srba u Evropi: Daju golove, „lome kičme“ i asistiraju

U Engelskoj su odigrani mečevi osmine finala Liga kupa, na kojima su srpski fudbaleri Marko Grujić i naročito Aleksandar Mitrović imali zapažene uloge.

Centarfor Njukasla i srpske reprezentacije je u duelu sa Prestonom zatresao mrežu dva puta, dok je Grujić u duelu sa Totenhemom asistirao Staridžu za vodeći gol.

Mitrović je prvi gol dao glavom posle prekida, a drugi pošto je prethodno "izlomio" dvojicu defanzivaca Prestona i na kraju golmana.

Mogao je srpski napadač da postigne i treći gol, ali mu saigrač Met Riči nije dao da izvede penal.

Na kraju, Njukasl je deklasirao Preston 6:0 i prošao u četvrtfinale.

Interesantno je da duel na Sent Džejms Parku prati više od 40.000 ljudi, što je najveći broj navijača na utakmicama Njukasla u Liga kupu još od 1976.

Liverpul je savladao Totenhem 2:1, a Grujić se istakao odličnom asistencijom.

Fudbaleri Ðenove savladali su Milan 3:0 (1:0) u prvoj utakmici 10. kola italijanske Serije A.

Prvenac u dresu Ðenove postigao je Nikola Ninković u 11. minutu, a nakon crvenog kartona Gabrijela Palete u 56, domaći tim ubedljivo je slavio autogolom Juraja Kucke u 80. i pogotkom Leonarda Pavoletija u 86. minutu.

Ninković je na terenu bio do 54. minuta kada ga je zamenio Darko Lazović.

Kurir
Foto: Facebook/Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter