Izvor:
19.09.2019 u 01:44
0

TRENER BAJERNA NIKO KOVAČ: Zvezda je „tvrd orah“, ali moglo je biti i ubedljivije!

Trener Bajern Minhena Niko Kovač rekao je da ga raduje što je njegova ekipa takmičenje u Ligi šampiona počela pobedom, kao i da se pokazalo da je Crvena zvezda bila "tvrd orah".

– Zadovoljan sam rezultatom, jer znate da je takmičenje bitno početi pobedom, posebno je važno kad igrate kod kuće. Bilo je teško Zvezda se pokazala kao tvrd orah. Igrali su bez straha, borili su se sa svime što imaju, imali su veliki motiv – rekao je Kovač.

– Iskoristili smo ono što smo hteli, mogli smo još koji gol dati, ali nije to jednostavno.

Bajern je večeras u Minhenu pobedio Crvenu zvzedu sa 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

– Znali smo da će se oni dobro braniti. Imali su u prvom poluvremenu dve akcije iz kojih su mogli da nam ugroze gol i da se lošije završe po nas. Mi smo držali kontrolu… Znate, nije lako doći u Minhen i nadigrati Bajern. Borili su se u svojim okvirima i mogućnostima, ali mislim da je ova pobeda zaslužena – rekao je Kovač.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter