Izvor:
09.05.2016 u 02:53
0

BRATSKA PODELA GOLOVA: Pred više od 20 hiljada gledalaca Zvezda i Olimpijakos odigrali nerešeno!

Fudbaleri Crvene zvezde i Olimpijakosa remizirali su večeras 2:2 (1:1) u prijateljskoj utakmici odigranoj na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda je dva puta vodila golovima Petra Orlandića u 36. i Aleksandra Kataija u 54, ali je iskusnom grčkom timu oba puta trebalo tri minuta da izjednači, preko Ernanija Santosa i Pajtima Kasamija.

Dva bratska kluba iskoristila su priliku da proslave osvajanje šampionskih titula u nacionalnim prvenstvima i odigraju zanimljiv meč pred više od 21.000 gledalaca.

Ekipa Miodraga Božovića nijednog trenutka nije bila u podređenom položaju protiv renomiranog protivnika, čak i većem delu bolja, uz odličnu partiju Kataija, ne samo zbog gola.

Bivši igrač Olimpijakosa imao je mnogo prodora, od kojih je jedan krunisao lobom preko golmana Roberta Himeneza i pokazao da su Atinjani pogrešili što su ga se lako odrekli pre nešto manje od dve godine.

Gosti nisu želeli previše da se troše jer ih očekuje finale Kupa Grčke, ali se Zvezdi suprostavio najjači sastav Olimpijakosa i poslužio kao dobra provera pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter