Izvor:
27.10.2016 u 15:45
0

Kakav pad: Sudio fudbalskim zvezdama, a sada mora u četvrtu ligu

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić delegiran je da sudi utakmicu Zonske lige Beograda između surčinskog Jedinstva i Borca iz Ostružnice.

Mažić i njegovi pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Ðurđević sudiće meč četvrtog ranga srpskog fudbala u subotu u Surčinu, saopšteno je na sajtu Fudbalskog saveza Beograda.

Cilj ove akcije da se popularizuje amaterski fudbal u Beogradu, pa će i ostale sudije iz Superlige deliti pravdu u nižim ligama.

Interesantno je da su Mažić i njegovi saradnici pre samo osam dana bili na Nou Kampu i sudili derbi 3. kola Lige šampiona između Barselone i Mančester Sitija (4:0).

Mažić je veoma cenjen arbitar kod UEFA, često sudi u Ligi šampiona, bio je i kandidat za finale Evropskog prvenstva u Francuskoj, delio je pravdu i na letošnjem Superkupu Evrope između Reala i Sevilje, ali sada će morati na kratko da se vrati u nižerazredni srpski fudbal.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter