Izvor:
20.09.2019 u 00:46
0

VLADIMIR STOJKOVIĆ UMEREN POSLE REMIJA SA HOLANDSKIM PREDSTAVNIKOM: To je fudbal! (VIDEO)

Golman Partizana, Vladimir Stojković bio je umeren u izjavi posle susreta sa AZ Alkmarom. Iskusni čuvar mreže je ocenio da su crno-beli mogli da dođu do sva tri boda, ali da se u fudbalu dešavaju ovakve stvari.

– Prva utakmica u Evropi. Delovalo je da smo mogli do tri boda, ali fudbal je to, videli ste. Jedna kontra koju nismo očekivali i primili smo gol. Oni su ekipa koja je stalno u vrhu holandskog fudbala i u svakom momentu znaju šta ko radi na terenu – rekao je Vladimir Stojković.

Golman Partizana je najavio i predstojeći "Večiti derbi".

– Susret koji dolazi posle iskušenja u Evropi za obe ekipe. Mi treba da se odmorimo u naredna dva, tri dana i da se što bolje pripremimo za taj meč – zaključio je čuvar mreže crno-belih.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter