Izvor:
23.09.2019 u 02:03
0

BORJAN OŠTAR PREMA SUMI POSLE DERBIJA: Nema poštovanja!

Golman Crvene zvezde Milan Borjan govorio je o porazu od Partizana i proslavi gola Sejdube Sume.

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 2:0 u 161. "večitom" derbiju.

Borjan nije prihvatio komentar da je on "najmanje kriv" već je rekao da krivica pada na ceo tim.

– Izgubili smo, ide život dalje. Treba da dignemo glavu gore i već u sredu nas čeka utakmica protiv Voždovca. Svi smo krivi, nema tu da l je neko kriv ili nije. Cela ekipa je kriva. Slabo smo odigrali, nismo ispunili ono što je šef tražio od nas – kazao je Borjan posle poraza.

Zvezda je meč počela ofanzivno, ali se ubrzo povukla i tako igrala do kraja meča.

– Nije bila ideja da budemo defanzivni. Šef je tražio od nas da igramo prema napred, da se više otvoriimo i da probamo da damo gol. Šta je tu je, Bože moj – ističe Borjan.

On je čestitao Sumi na golu koji je postigao, kada je Partizan poveo, a onda se osvrnuo na činjenicu da je napadač crno-belih gol proslavio ispred navijača Zvezde, direktno okrenut njima.

– Lep šut, lep gol – svaka čast. Prešla mu je preko noge malo, ali šta da se radi. Tako je kako je, desio se lep gol i to je to. Nisam hteo da dozvolim da slavi pred našim navijačima, okrenut prema njima. Mora da postoji neko poštovanje, neka ide da slavi sa svojim navijačima i to je to. Ja sam takav čovek, ne volim da neko takve stvari tako radi. Ne slavim ni ja, kada mi pobedimo, pred tuđim navijačima. Mora da postoji neko poštovanje, ali očigledno da nema poštovanja. Šta da se radi – rekao je Borjan.

Neposredno pre gola crno-belih za 1:0 desio se prekid zbog transparenta i skandiranja "grobara".

– Mislim da nije prekid poremetio (situaciju). Ako si koncentrisan ne mogu ni navijači ni prekid da te poremete. Moraš biti skoncentrisan do zadnjeg minuta, zadnjih 10-15 minuta nam je pala koncentracija i to je uticalo na rezultat – zaključio je golman Zvezde.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter