Izvor:
24.09.2019 u 09:38
0

PREDSEDNIK FK PARTIZAN O PONAŠANJU ZVEZDANA TERZIĆA NAKON DERBIJA: Njegovo ponašanje je van granica pristojnosti! (VIDEO)

Predsednik fudbalskog kluba Partizan i glavni urednik Večernjih Novosti, Milorad Vučelić ekskluzivno za Happy portal je prokomentarisao izjave generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića.

– Partizan je pobedio superiorno i ubedljivo. Ako uzmemo u obzir i utakmicu u finalu kupa, Zvezda je šutnula jednom na gol. Sve što smo imali da kažemo rekli smo u 97 minuta utakmice derbija. Morao sam da se oglasim i stanem u zaštitu Slaviše Kokeze i gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji. Da je Zvezda pobedila ne bi došlo do ovakvih stvari jer bismo se mi ponašali i tada dostojanstveno, ne kažem da se Zvezdaši ne ponašaju tako, ali pojedinci se ne ponašaju dostojanstveno. Na inicijativu predsednika saveza mi smo imali zajednički sastanak sa sudijom i predstavnicima Zvezde pred derbi da bi sve proteklo u fer i korektnom stilu. Terzić je na tom sastanku rekao da je sudija Srđan Jovanović Partizanovac zato što je njegov stric bio navijač Partizana. Ja sam se samo nasmejao jer to je taj uličarski manir, meni je to bilo manje-više smešno. Faul je sviran pre gola i nijedan igrač Zvezde se nije bunio – rekao je Vučelić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter