Izvor:
24.09.2019 u 14:30
0

SUTRA IH OČEKUJE TEŠKO GOSTOVANJE: Partizan sutra u Ivanjici! (FOTO)

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred zaostali meč sa Javorom u Superligi, rekao je da će sutra u Ivanjici izvesti potpuni novi tim u odnosu na derbi.

– Nemamo mnogo problema sa povredama. Odlučili smo posle treninga da rotiramo neke stvari, tako će sutra u Ivanjici izaći 11 novih igrača. Prisiljeni smo da napravimo promene u timu, nadam se da to neće uticati na ono što treba da uradimo – rekao je Milošević na konferenciji u SC Teleoptik.

On je rekao da njegov tim sutra očekuje teško gostovanje.

– Čeka nas teška utakmica. Ivanjica je tradicionalno neugodan protivnik, ne samo nama nego svim ekipama. Teren je malo manjih razmera. Izuzetno poštujem kolegu Bondžulića. Gledao sam nekoliki mečeva i to je ekipa koja može da napravi problem ukoliko im to dozvolite.

Milošević je rekao da Bibras Natho sigurno neće putovati u Ivanjicu i objasnio o kakvoj povredi je reč.

– Nije veliki problem, na svu sreću. Nezgodan je udarac bio.

Milošević je istakao da i meč sa Javorom dolazi posle velike potrošnje igrača u mečevima protiv AZ Alkmara i Crvene zvezde.

– Potrudićemo da ekipu pripemimo što bolje. Nadamo se da će novi starteri doneti novu energiju.

Na novinarsku konstataciju, da će sutra u Ivanjici da slavi jedan klub u kojem je jedan Milošević, da li otac ili sin, trener crno-belih se usaglasio.

– To je verovatno zanimljivo svima. Ne bih voleo da se stavlja akcenat preterano na to. On (Nikola Milošević prim.aut) ima svoj put i bori se sam za sebe. Sa druge strane, ja već šest meseci imam svoj pakao – rekao je Milošević i osvrnuo se i na preporod Sejdube Sume.

– Najbitnije da se Suma oseća delom ekipe, da nije tako ne bismo našli zajednički jezik. Sve je ovo njegova zasluga, pokazao je volju i želju. Moje odluke zavise samo od igrača.

Milošević je upitan i da prokomentariše prekršaj u 68. minuta večitog derbija i prekršaj Vladimira Stojkovića, na šta je odgovorio da nije pogledao snimak sporne situacije i da neće da komentariše suđenje, kao što nije ni do sada radio.

Meč između fudbalera Javora i Partizana igra se sutra 17 sati u Ivanjici.

Izvor: Tanjug
Foto:
Twitter/Vecerasudijaspo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter