Izvor:
27.09.2019 u 12:49
0

KOSANOVIĆ: Partizan je odličan, ali se ne plašimo!

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da veoma respektuje Partizan, ali da nema razloga za strah, iako njegov tim ne igra u prepoznatljivoj formi.

– Čeka nas još jedna u nizu utakmica protiv timova iz gornjeg dela tabele. Nadam se da ćemo sada biti pametniji, obazriviji, uporniji i bolji nego što je to bilo protiv Čukaričkog i Vojvodine. Dolazi nam odličan protivnik koga cenimo, ali ga se ne plašimo, bez obzira na to što smo daleko od onoga što treba da budemo. Probaćemo da odigramo najbolje što možemo, nadam se pozitivnom rezultatu – rekao je Kosanović na konferenciji za medije u Nišu.

Iskusni trener priznaje da nije zadovoljan mnogim stvarima, kao što su fizička sprema igrača i postavka.

– Računam na samo trojicu igrača iz ekipe koja je postala vicešampion Srbije prošle sezone Haskića, Todorovskog i Bondarenka. Možete samo da mislite koliko je teško zadržati Radnički u vrhu srpskog fudbala. Ne pričam da bih se žalio, jednostavno takva je situacija i uveren sam da ćemo mi iz meča u meč biti bolji – kaže.

Van tima su i dalje Riota Noma, Saša Stojanović i Stefan Ðorđević, doks e oporavio od povrede Lazar Ðorđević.

Napadač Radničkog Nermin Haskić podsetio je da je imao dobra iskustva protiv Partizana i da mu je dao dva gola.

– Imam pozitivan skor sa njima i nadam se da će se to nastaviti. Oni su se dosta podigli od dolaska Sava Miloševića, a posebno su opasniji prema napred. Dobro igraju ove sezone, posebno u fazi napada gde dominiraju Natho, Suma i Sadik. Sve znamo o njima i mislim da nemaju sa čim da nas iznenade – rekao je Haskić, uz napomenu da dodatni motiv od Partizana nije potreban.

Igrači obe ekipe na teren stadiona Čair izaći će u istim majicama sa porukom "I ja sam donor. Jer navijam za Srbiju" kako bi nastavili kampanju za povećanje broja donora i transplataciju u akciji ministarstva zdravlja i Hemofarm fondacije.

Utakmica 10. kola Superlige Radnički – Partizan igra se sutra od 15 sati na Čairu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter