Izvor:
09.10.2019 u 17:27
0

ŠURBATOVIĆ: Trofeji u srpskom fudbalu se osvajaju na terenu, nikako na nekom drugom mestu!

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) Jovan Šurbatović izjavio je da se trofeji u srpskom fudbalu osvajaju na terenu, a nikako na nekom drugom mestu.

– Razumem i shvatam da navijači u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlucivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije. Opšte je poznato da je ta sumnja postojala dok je predsednik FŠ bio neko drugi i bilo je to zbog toga što je Partizan šest godina bio zaredom prvak, a Zvezda nijednom- izjavio je Šurbatović reagujući na protest grupe navijača crno-belih ispred Sportskog centra u Staroj Pazovi.

On je podsetio, da je u poslednje tri godine, od mogućih šest trofeja, Partizan osvojio četiri, jednom je bio prvak i tri puta pobednik Kupa.

– Crvena zvezda je dva puta bila šampion. I onda je očigledno da se odluke o tome ko će osvojiti titule i trofeje donose na terenu, a ne van njega– poručio je Šurbatović.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/ Fudbalski savez Srbije/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter