Izvor:
31.10.2016 u 16:51
0

Tortura: Fudbalske sudije spasavala interventna brigada!

Neverovatan incident dogodio se na poluvremenu utakmice Vojvođanske lige jug između Hajduka i Sremca u Čurugu, pošto je sudijskoj trojci prećeno pištoljem.

Kako prenosi Sportski žurnal, sudije i gosti iz Vojke preživeli su torturu u Čurugu, što je u zapisnik uneo delegat Vladan Aleksić..

– Sudijska trojka je dobro vodila tešku utakmicu. Na poluvremenu, došlo je do incidenta. Do sudijske svlacionice sa spoljne strane, došla su lica od kojih je jedan izvadio pištolj i kuckao u prozor, a drugom rukom pokazivao na njega. Nismo videli identitet lica, pošto je prozor zatamnjen – navodi se u izveštaju Aleksića.

Pored toga, predstavnik Sremca Živko Ćurčin požalio se da je dobio udarac u predelu grudi od igrača domaćeg tima Miloša Radanovića.

– Čim sam došao na stadion sačekalo me nekoliko kratko ošišanih momaka koji su mi rekli da ako pobedimo neću živ izaći sa stadiona. Na poluvremenu, u ulazu u zgradu, udario me je Radanović i pretio mojoj porodici – rekao je Ćurčin.

Ćurčin je istakao da su trojica osumnjičenih privedena istražnom sudiji zbog pretnji oružjem.

– Nepoznato lice je prišlo prozoru prostorije sa sudijama i uperilo pištolj u njih. Meč se nije nastavio gotovo 25 minuta, sudije nisu htele da izađu na teren dok ne dode interventna brigada iz Novog Sada – zaključio je Ćurčin.

Utakmica između Hajduk i Sremca završena je rezultatom 2:2.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter