Izvor:
31.10.2016 u 18:55
0

Pretnja funkcionerki Rada: Žandarm hteo da je išamara prilikom ulaska na stadion!

Potpredsednik ženskog fudbalskog kluba Rad Jelena Polić izjavila je da ju je jedan pripadnik Žandarmerije žestoko izvređao uoči meča 14. kola muške Superlige između Crvene zvezde i Rada.

Crvena zvezda je u nedelju na svom terenu pobedila Rad 2:1. Navijači Crvene zvezde su bili smešteni na severnoj tribini, a pristalice Rada su bile u tzv. kavezu na južnoj tribini.

Jelena Polić kaže za Kurir da je želela da sa ostalim navijačima Rada prati "građevinare", ali tvrid da ju je jedan pripadnik Žandarmerije sprečio da uđe na južnu tribinu.

– Nisu hteli da me puste na tribinu zašto što na ulazu nije bila devojka iz redarske službe koja bi me pretresla. Jedan od pripadnika Žandarmerije mi je rekao da bi me išamarao da je u civilu, a ne u uniformi. Rekao mi vala nećeš za tebe je utakmica završena – rekla je ogorčena Jelena Polić

Ona je istakla da ovako nešto nikada nije doživela.

– Sramota je kojim mi se rečnikom obraćao pripadnik Žandarmerije. Ja pre svega devojka, koja je samo želela da prati svoj klub sa tribine sa svojim navijačima. Rekla sam mu da ću ući na stadion, a on mi je rekao: E, vala nećeš – dodaje ona.

jelena je ipak nakon intervencije službenih lica ušla na stadion i ispratila utakmicu do kraja.

Kurir
Foto: Facebook/JelenPolić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter