Izvor:
13.10.2019 u 10:44
0

ODBRAMBENI FUDBALER MITROVIĆ PORUČIO: Moramo biti realni i pripremiti se za BARAŽ!

Golman Predrag Rajković i odbrambeni fudbaler Stefan Mitrović poručili su da je gostovanje reprezentacije Srbije Litvaniji u nastavku kvalifikacija za EURO dobra priprema za martovski baraž u Ligi nacija.

Pred put za Vilnjus, srpski reprezentativci složili su se da moraju da budu realni i da su šanse za plasman na Evropsko prvenstvo nerealne, iako postoji matematička šansa.

– Matemtički smo u igri, ali treba biti realan i pripremiti se za baraž. Protiv Portugalije je propušena prilika i baraž je velika šansa. Zato moramo da se usredsredimo na baraž – rekao je Mitrović novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Mitrović ističe da ekipa u Litvaniju odlazi u odličnom raspoloženju posle pobede nad Paragvajem (1:0) u prijateljskoj utakmici u Kruševcu.

– Ozbiljno shvatamo Litvaniju, važan je kontinuitet pobeda u reprezentaciji. Očekujem tešku utakmicu, drugačiji su uslovi zbog veštačke trave. Ipak, našim kvalitetom možemo da ostvarimo pobedu – rekao je štoper Strazbura, dodajući da se tim na dobar način prilagođava na zahteve novog selektora Ljubiše Tumbakovića.

Čuvar mreže Makabija iz Tel Aviva Predrag Rajković očekuje da sutra bude između stativa od starta meča.

– Očekuje nas dobra utakmica sa poznatim protivnikom, igrali smo u Ligi nacija. Idemo na pobedu i dobro se pripremimo za baraž. Razmišaljmo o baražu, iako imamo matematičke šanse kroz kvalifikacije, ali je realni da pravimo plan i taktiku za mart –naveo je Rajković.

On smatra da "Orlovi" zaslužuju mesto na EP posle dve decenije.

– Imamo kvalitet za EURO, zaslužujemo posle mnogo godina. Spremmo se i verujemo u uspeh – zaključio je Rajković.

Utakmica između Litvanije i Srbije igra se sutra od 20.45.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter