Izvor:
20.10.2019 u 14:36
0

REAL SOSIJEDAD ODNEO POBEDU NAD BETISOM: Tako su se popeli na četvrto mesto!

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su danas na svom terenu Betis sa 3:1, u utakmici devetog kola španskog prvenstva i popeli se na četvrto mesto na tabeli.

Betis je poveo golom Lorena u 12. minutu, a domaći su izjednačili autogolom Havija Garsije u 22. minutu. Vilijan Žoze doneo je vodjstvo Sosijedadu golom u 36. minutu, a konačan rezultat postavio je Portu u 58.

Sosijedad je prekinuo niz od dva poraza i posle pete prvenstvene pobede popeo se na četvrto mesto na tabeli sa 16 bodova, koliko ima i petoplasirani Atletiko Madrid. Barselona na prvom mestu ima 19, Real Madrid 18, a Granada 17 bodova.

Betis je pretrpeo četvrti poraz i zauzima 18. mesto na tabeli sa devet bodova.

kurir.rs
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter