Izvor:
02.11.2016 u 21:11
0

Kolekcionar crvenih kartona: Srpski trener svetski rekorder po broju iskljućenja!

Strateg Torina Siniša Mihajlović u remiju svog tima sa Udinezeom (2:2) isključen peti put od novembra prošle godine i deveti put u trenerskoj karijeri.

Bivši selektor Siniša Mihajlović najnervozniji je trener u Evropi! Trener Torina je u ponedeljak uveče tokom meča Serije A protiv Udinezea dobio peti crveni karton u poslednjih godinu dana!

To je ukupno deveti put da je Mihajlović isključen u trenerskoj karijeri, koja traje osam godina. U ponedeljak ga je sudija udaljio sa klupe zbog protesta. Ista stvar mu se ove sezone dogodila i u 3. kolu u porazu od Atalante (2:1). Prošle sezone, dok je bio trener Milana, Miha je čak tri puta morao na tribine zbog sličnih ispada, a interesantno je da njegov tim nije slavio ni u jednom meču kada je isključen.

Informer.rs
Foto: FC Torino

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter