Izvor:
03.11.2016 u 23:09
0

Zatvorenik iz Lepoglave nudi bubreg slavnom fudbaleru: Ne traži novac, niti raniji izlazak sa robije!?

Dubrovčanin Semir Đonko, koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Lepoglavi, ponudio je da donira bubreg bivšem hrvatskom fudbalskom reprezentativcu Ivanu Klasniću.

Klasnić je već dva puta imao transplantaciju bubrega. Prvi put mu je presađen organ od majke 2007. godine, koji je organizam odmah odbio. Bubreg mu je potom donirao i otac, ali je i taj organ nedavno počeo da otkazuje, pa se Klasnić nalazi u životnoj opasnosti.

Đonko je kada je saznao da Klasnić ima problem sa bubregom poslao pismo na sve adrese. On želi da donira bubreg fudbaleru, a zbog krađa i prevara mora da odleži još četiri godine iza rešetaka.

– Prvo da naglasim da Đonko nema nikakve skrivene namere. On nije osuđen na 20 godina pa da lovi u mutnom. Radi se o čoveku koji će vrlo verovatno uskoro da bude pušten na slobodu – izjavio je njegov advokat Milko Križanović i nastavio:

– Đonko je na izdržavanju zatvorske kazne u Lepoglavi. Pre mesec dana mi je pisao pisma namere i ja sam ih prosledio na određene adrese. Naravno da prvo morao da se proceni da li je to moguće s obzirom na njegovo zdravstveno stanje. Samo je pitanje da li će Klasnić i njegova porodica to da prihvate. Onda mora u sve da se uključi lekarski tim kako bi uradio sve analize. Najgore je što ga niko ne shvata ozbiljno iako ima časne namere.

Đonko je završio u zatvoru zbog prevare sa hartijama od vrednosti.

– On je u zatvoru zbog svojih dela, ali ne bi trebalo da narod gleda negativno na njegov humani čin. Ne nudi krv, već ljudski organ – istakao je Križanović.

Klasnić trenutno živi u Nemačkoj, a nije želeo previše da komentariše iznete informacije.

– To se ne radi preko novina. Ne morate vi time da se bavite. Neka se jave meni – poručio je Klasnić.

Kurir.rs
Foto:Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter