Izvor:
01.11.2019 u 13:02
0

MILOJEVIĆ: Odbrana titule je prioritet!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ponovio je da je odbrana titule prioritet i da je, u ovom trenutku, važnije sutrašnje gostovanje Proleteru u Novom Sadu nego utakmica Lige šampiona protiv Totenhema četiri dana kasnije.

Velike su utakmice u Ligi šampiona, ali ne može naredna da bude veća od one sa Proleterom. Ako si profesionalac i sportista moraš da znaš obaveze. Prioritet je titula i ne vidim zašto bi meč u LŠ bio prioritetniji od Proletera – rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener crveno-belih složio se da su utakmice u LŠ "najlepše" i da ga raduje što veliki tim kao što je Totenhem dolazi u Beograd.

Jeste najlepše kada igrate LŠ sa tako atraktivnim ekipama. Srećan sam što nam dolazi veliki tim, ali u ovom trenutku me samo interesuje duel sa Proleterom. Ima vremena do srede – jasan je bio.

Za meč u Novom Sadu kaže da je nastavak teškog ciklusa.

Proleter se konsolidovao, ima čvrstu ekipu i karakteriše ih disciplina. Teška utakmica nas posebno zbog zamora – rekao je Milojević i dodao da će danas na treningu videti u kakvom su stanju Ričmond Boaći i Milan Rodić.

Za rotacije i sastavljanje ekipa u situaciji kada mogu da igraju samo četvorica od osam stranaca, koliko ima na raspolaganju, Milojević kaže da je potrebno mnogo razgovora i "gimnastike".

Složio se i sa konstatacijom novinara da je ekipa u poslednje vreme podigla formu, da je zadovoljan zbog toga, ali da sigurno može i bolje.

Na tabelu i veliku prednost od 10 bodova u odnosu na Partizan, kako naglašava, ne želi da gleda.

"To ću vama prepustiti (novinarima prim. aut), ne gledam tako. Ove sezone ima dosta dobrih ekipa koje su se izdigle, tu su Partizan, Čukarički, Vojvodina i Radnički. Prvenstvo je drugačije nego ranije. Ne obaziremo se, gledamo samo naše dvorište i tek smo u novembru".

Milojević je sa 99. pobeda na klupi Zvezde na korak od jubilarne "stotke" za samo nešto više od tri godine.

Drago mi je. Ne vodim se tim, ali svaka pobeda mi je draga i svaku izdvajam sa stručni štabom i igračima. Neka bude prolazno vreme, o statistici možemo na kraju. Prija, ali ništa više od toga – zaključio je on.

Utakmica 15. kola Superlige Srbije između Proletera i Crvene zvezde igra se sutra na novosadskom stadionu "Karađorđe" od 16 sati.

Izvor: Tanjug
Foto:Twitter/printscreen/@nczvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter