Izvor:
09.05.2016 u 20:26
0

ŽELI NAJVAŽNIJI TROFEJ: Simeone ponosan na igrače

simeone

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je da je veoma zadovoljan sezonom svog tima, uprkos porazu od Levantea (2:1) minulog vikenda posle koga su ostali bez šansi za titulu u Primeri.

– Ne postoji način da se opravdamo posle poraza od Levantea, ali završili smo jednu fantastičnu sezonu. Bili smo samo jednu utakmicu daleko od Reala i Barselone. Prethodnih godina bili smo u zaostatku za njima, ali ove godine smo im se baš približili. To je ono što me čini srećnim. Rekao sam igračima da sam ponosan na njih i da su odigrali odličnu sezonu, ali je vreme da oporave i da završe godinu na pravi način – rekao je Simeone za klupski sajt.

Fudbaleri Atletika imaće priliku da sezonu završe sa trofejom pošto ih 28. maja očekuje finale Lige šampiona sa gradskim rivalom Realom, i u slučaju pobede došli bi do prvog "ušatog trofeja" u istoriji kluba, nakon što su dva puta poraženi u finalu (1974, 2014).

Simeone je od decembra 2011. godine na čelu Madriđana i do sada je osvojio titulu prvaka Španije, Kup Kralja, Superkup Španije, Ligu Evrope i UEFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Goal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter