Izvor:
05.11.2016 u 19:33
0

Povratak u voljeni klub: Živković ponovo u Humskoj!!!

Srpski reprezentativac Andrija Živkoić raduje se meču baraža za plasman na Evropsko prvenstvo sa Norveškom, pošto se utakmica igra na stadionu gde se afirmisao i stekao fudbalsko ime.

– Iskreno, jedva čekam da zakoračim na stadion Partizana sa kojeg imam samo lepe uspomene. Sigurno da ću biti veoma uzbuđen.

Norveška je repezentacija koja zaslužuje uvažavanje, ističe mladi fudbaler.

U odnosu na to kako se fudbal razvija i koji je kvalitet fudbala u velikom broju evropskih zemlja, bilo bi veoma opasno ako bismo potcenili Norvežane. To je selekcija koja zahteva maksimalan pristup bukvalno u svakom minutu ovog dvomeča, ako želimo dobar rezultat. Zaista, veoma cenim njihovu selekciju i mislim da imaju jako dobre igrače. Tu pre svega mislim na Martina Edegarda koji će ipak biti u sastavu, a za koga se najavljivalo da će biti priključen A selekciji – istakao je Živković.

Informer.rs
Foto: Infosportal.me

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter