Izvor:
07.11.2019 u 22:38
0

REZULTATI LIGE EVROPE: Braga rutinski protiv Bešiktaša, Menhengladbah šokirao Romu u nadoknadi vremena!

U terminu od 21.00 odigrano je preostalih 11 mečeva četvrtog kola Lige Evrope.

Na terenima širom Evrope bilo je i nekoliko srpskih igrača: Aleksandar Kolarov (Roma), Nemanja Rnić (Volfsberger), Dejan Dražić (Slovan), dok je Adem Ljajić čitav meč na gostovanju Bragi presedeo na klupi.

Najviše golova "palo" je u Barseloni, gde je domaći Espanjol sa "šesticom" ispratio Ludogorec, dok je derbi ove runde takmičenja pripao Menhengladbahu koji je savladao Romu u nadoknadi vremena sa 2:1.

Pobede su ostvarili još i Rendžers, Braga, Bašakšehir, Gent i Vulverhempton.

Fudbaleri Espanjola savladali su Ludogorec sa 6:0, ali treba reći da je od 35. minuta bugarska ekipa igrala sa dva igrača manje. U strelce se upisalo šest različitih domaćih igrača – Meljendo, Marmom, Vargas, Kampucano, Pedrosa i Ferejra, tako da je španska ekipa došla nadomak plasmana u narednu fazu.

U drugoj utakmici grupe H, fudbaleri moskovskog CSKA su opet razočarali, odigravši bez golova na gostovanju Ferencvarošu (0:0).

"Armejci" su meč završili sa desetoricom na terenu i nakon 4. kola imaju samo jedan osvojeni bod.

Zanimljivo je bilo i u grupi G. U Glazgovu je Rendžers za samo četiri minuta "slomio" Porto. Golove su postigli Morelos i Dejvis za konačnih 2:0.

Škoti su se izjednačili na vrhu tabele sa Jang Bojsom, koji je na gostovanju Fejnordu u Roterdamu uspeo da "izvuče" bod (1:1).

Domaći su dugo vodili pogotkom Berghuisa u 18. minutu, ali je Špilman doneo značajan bod svojoj ekipi.

U duelu ekipa sa vrha tabele grupe I, Gent je na gostovanju savladao Volfsburg posle preokreta sa 3:1. Prednost domaćima doneo je Žoao Viktor u 20. minutu, ali su gosti u drugom poluvremenu preko Jaremčuka, Depoatra i Ngađuija uspeli da dođu do tri boda.

U drugom meču u Oleksandriji, fudbaleri Sent Etjena imali su sve u svojim rukama, vodili sa dva gola razlike, međutim, Bezborodko i Zaderaka u poslednjih pet minuta uspeli da šokiraju francuskog predstavnika i ostanu neporaženi (2:2).

U grupi J, derbi 4. kola grupne faze odigrali su lider Bundeslige Menhengladbah i italijanska Roma, a meč je odlučen tek u petom minutu sudijske nadoknade.

Facio je prvo postigao autogol u 35. minutu, da bi u 64. uspeo da se "iskupi" i donese izjednačenje "vučici". Ipak, Tiram u 95. minutu donosi veliku pobedu svojoj ekipi, tako da sada oba tima imaju pet bodova.

Na čelo tabele u ovoj grupi "izbio" je Bašakšehir, koji je rutinski savladao na gostovanju austrijski Volfsberger sa 3:0.

U grupi K, domaći su imali razloga za slavlje. Braga je trijumfovala nad Bešiktašom rezultatom 3:1, dok su Vulvsi tek u "dubokoj" sudijskoj nadoknadi pobedili Slovan sa 1:0, a gol odluke postigao je Raul Himenes.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter