Izvor:
06.11.2016 u 03:54
0

Zabrinjavajuće vesti stižu iz Holandije: Ajaks odstranio Srbina iz takmičarskog tima „kopljanika“!

Veliki problemi za Nemanju Gudelja u Ajaksu. I to u nevreme, uoči duela između Velsa i Srbije. Naime, kako javljaju holandski mediji trener Oklopnika Peter Boš odlučio je da iz takmičarskog tima odstrani standardnog reprezentativca naše zemlje.

Prema pojedinim informacijama Gudelj je šefu stručnog štaba rekao da se ne oseća psihički spremnim da sedi na klupi u sutrašnjwem meču sa AZ Alkmarom. Usledila je munjevita reakcija: Gudelj je izbačen iz takmičarskog tima, pa je danas trenirao samostalno.

Da je situacija daleko od idealne ilustruju i reči sportskog direktora Ajaksa Marka Overmarsa.

Bili smo prinuđeni da udaljimo Gudelja iz takmičarskog tima. Mislim da nije pravilo postupio. On odlazi u ponedeljak na reprezentativno okupljanje, ali očekujem da rešimo problem kad se vrati“, poručio je Mark Overmars.

Gudelj je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Oklopnika. Međutim, ove godine je izgubio mesto u timu i startnoj postavi i odigaro je svega šest mečeva za crveno-bele iz Amsterdama.

Mozzart sport
Foto: Twitter / Nemanja Gudelj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter