Izvor:
15.11.2019 u 08:37
0

„ORLOVI“ NEMAJU KONCENTRACIJU Tumbaković zadovoljan samo rezultatom protiv Luksemburga

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković posle pobede protiv Luksemburga od 3:2 u Beogradu rekao je da samo rezultatom može da bude zadovoljan.

– Istina je da je dok smo imali koncentraciju igrali da ispunimo osnovni cilj, imali smo utakmicu pod kontrolom, i pre prvog gola imali smo nekoliko prilika, a onda kad mislimo da smo završili posao, pada koncentracija i onda utakmica ode u nekom drugom pravcu. Mene može da zadovolji rezultat i sada imamo dva dana da se pripremimo za Ukrajinu i ostavimo mnogo bolji utisak – izjavio je Tumbaković.

Prema njegovim rečima, u jednom delu utakmice, u prvih pola sata, bio je veoma zadovoljan.

– Imali smo tri majstora iza Mitrovića, dominirali smo i dali dva gola. Da smo više držali koncentraciju i utisak bi bio bolji, a sada ostaje prostora da pojedincima skrenemo pažnju i stvari budu bolje protiv Ukrajine – rekao je

Tumbaković.

Ocenio je da, međutim, ima napretka u odnosu na septembarsko okupljanje, prvo pod njegovom komandom.

– Definišemo polako tim, sve je bolje u odnosu na septembarsko okupljanje. Iskren da budem, ne mogu da budem zadovoljan kompletnim utiskom, a ima detalja koje moramo da unapredimo. Veća doza trčanja, veća koncentracija. A uvek me brine kada primimo gol, tako i sada, kada vidim kako smo primili, primera radi, prvi gol. Isto u Luksemburgu, imamo dobijenu utakmicu a onda sve dovedemo u pitanje. Ima igrača koji kad napravimo rezultat počnu da se igraju, a u savremenom fudbalu to ne može – poručio je Tumbaković.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter