Izvor:
16.11.2019 u 17:42
0

SELEKTOR UKRAJINE ANDREJ ŠEVČENKO: Poštujemo Srbiju, poraz u prvoj utakmici biće njihova dodatna motivacija!

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko izjavio je danas da veoma poštuje tim Srbije i da se njegova selekcija maksimalno priprema za meč, uprkos tome što je već obezbedila plasman na EURO 2020.

– Svi igrači su dobro, spremamo se za meč maksimalno ozbiljno, važno nam je da odigramo dobro jer i Srbija želi pobedu – rekao je Ševčenko na konferencijinza medije na stadionu Rajko Mitić.

Nekada sjajni napadač kijevskog Dinama, Milana i Čelsija istakao je da se sutrašnja utakmica igra za bodove i da nema potrebe potencirati trijumf Ukrajine u Lavovu od 5:0.

– Svakako da je taj poraz dodatna motivacija za Srbiju, ali u kvalifikacijama su bitni bodovi. Lepo je kad se pobedi tako ubedljivo, ali tri boda su važnija. Čeka nas utakmica dva ravnopravna tima, imamo svoje motive, želimo bodove, baš kao i Srbija – istakao je Ševčenko.

On nije hteo da potencira činjenicu da je ukrajjnski Savez odlučio da ne dovodi navijače.

– Tako je odlučeno, situacija oko svega treba da se smiri. Mi veoma poštujemo Srbiju i pripremamo se samo za meč – poručio je Ševčenko.

Iskusni golman i kapiten Ukrajinaca Andrej Pjatov istakao je da se nada kako će, baš kao u Lavovu, opet sačuvati mrežu.

– Znamo da je ovde sjajna atmosfera, da su navijači vatreni, pružaju jaku podršku svom timu. Opet, ja znam šta je moj posao – rekao je Pjatov.

Utakmica između Srbije i Ukrajine igra se sutra od 15 sati.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter