Izvor:
19.11.2019 u 08:51
0

SMENA NA KORMILU ZVEZDINOG RIVALA Poketino napušta Totenhem, dolazi Anćeloti

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino prelomio je da napusti klub iz Londona, prenosi britanski "Dejli Mejl".

Kako se navodi, ostaje pitanje samo kada će Argentinac da ode iz redova vicešampiona Evrope pošto se već poverio prijateljima o svojim namerama.

Loši rezultati ove sezone, odnosno male šanse za plasman u Ligu šampiona naredne sezone – što je moranje sada kada se plaćaju dugovi izgradnje novog stadiona, teraju upravu "pevaca" na novo rešenje.

Kandidati su menadžer Bornmuta Edi Hou, Karlo Anćeloti iz Napolija i Julijan Nagelsman iz Lajpciga.

Sa druge strane, sigurno će i Poketino lako naći novi angažman jer se ranije dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom, Real Madridom i Pari Sen Žermenom.

Fudbaleri Totenhema, pred gradski derbi protiv Vest Hema, nalaze se na 14. mestu na tabeli Premijer lige, dok su u Ligi šampiona na pragu prolaska u osminu finala zajedno sa Bajernom u grupi u kojoj su još Crvena zvezda i Olimpijakos.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter