Izvor:
20.11.2019 u 19:42
0

KUP SRBIJE: Crvena zvezda savladala Mačvu minimalnim rezultatom!

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom nad Mačvom 1:0.

Izabranici Vladana Milojevića slavili su minimalnim rezultatom, a jedini pogodak postigao je Ričmond Boaći, koji se iskupio za promašeni penal.

Napadač crveno-belih promašio je jedaneasterac u 59, međutim samo pet minuta kasnije dobro je reagovao u kaznenom prostoru i time je doneo pobedu šampionu Srbije.

Zvezda je odigrala solidnu utakmicu, može se reći rutinsku. Kontrolisala je igru od početka, Mačva je imala polušanse, ali je Popović bio siguran i mreža je ostala netaknuta.

Šampion Srbije stvarao je šanse u prvom poluvremenu, ali je Puletić bio odličan i svaki napad Zvezde je osujetio. Nisu to bile stopostotne šanse, ali je Zvezda konstantno bila na polovini protivnika.

Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 0:0.

Zvezda je nešto bolje otvorila drugi period igre, međutim Mačva je i dalje stajala odlično i veoma organizovano se branila. Imali su gosti svoje šanse, ali nisu imali sreće u par navrata.

Boaći je u 59. minutu promašio jedaneasterac, ali se ubrzo iskupio. U 65. je snažno šutirao i, ispostaviće se, postavio konačan rezultat. Do kraja se rezultati nisu menjali i Zvezda prolazi u četvrtfinale.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter