Izvor:
21.11.2019 u 11:25
0

BOGATSTVO ZA TINEJDŽERA Strahinja Pavlović prelazi u Monako!

Mladi fudbaler Partizana Strahinja Pavlović prošao je lekarske preglede u Monaku i narednog leta preseliće se u Monte Karlo u transferu vrednom 10 miliona evra, objavio je "Sportski žurnal".

Kako se navodi, talentovani defanzivac, koji letos nije prošao lekarske preglede u laciju, potpisaće ugovor u januarskom prelaznom roku, ali će kao pozajmljen igrač do kraja sezone nositi crno-beli dres.

Partizan ima mogućnost i za dodatnu zaradu jer su u ugovori bonusi (dva miliona ako odigra više od 20 utakmica), plus milion (za plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope).

Na taj način Pavlović je postao drugi najskuplji transfer Partizana u istoriji, posle Mateje Kežmana, koji je 2000. godine otišao u PSV iz Ajndhovena za 27 miliona maraka.

tanjug.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter