Izvor:
21.11.2019 u 19:18
0

TRENER PARTIZANA PRED UTAKMICU SA JAVOROM: Nemamo pravo na grešku!

Savo Milošević, trener Partizana, rekao je da je gust raspored pred njegovim timom i da sledi veoma bitna nedelja, počev od duela sa Javorom.

"Pred nama je još jedan ciklus utakmica u ritmu četvrtak-nedelja. Nadam se da smo navikli na njega. Svaka pauza dobro dođe. Čeka nas veoma teška utakmica sa Javorom, a potom i Liga Evropa i verovatno najbitnija utakmica za nas u ovih šest meseci. Gust raspored i bitna nedelja za sve nas u klubu", rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

Partizan će u petak od 18.00 na svom stadionu igrati protiv Javora, u prvoj utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Kada je reč o prvenstvu, Milošević je istakao da Partizan više nema pravo na grešku.

"Igrači su svesni da smo mnogo toga propustili u prvenstvu i da više nemamo pravo na greško. Nije problem izgubiti, ostvariti loš rezultat, ali ne smemo da dozvoljavamo da to bude iz indolentnosti. Nadam se da smo te neke lekcije uspeli da dobro naučimo i da se neće ponoviti", kazao je Milošević.

Dodao je da su se svi igrači već vratili sa reprezentativne pauze i da je to najvažnije, a o njihovom stanju će moći da kaže nešto posle treninga.

Pozitivno je govorio o Javoru i istakao da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

"Javor je u usponu formi, igra dosta dobro. Bilo nam je komplikovano u Ivanjici, kada smo imali mnogo sreće da dobijemo. Igraju opuštenije, samim tim i bolje nego na početku prvenstva. Igraju napadački fudbal, rasterećeni su i njima je predstojeća utakmica za uživanje. Utoliko su još više opasni", rekao je Milošević.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter