Izvor:
22.11.2019 u 20:32
0

TOTI: Sada se ne bih vratio nazad u Romu!

Bivši kapiten Rome Frančesko Toti poručio je da za sada nema nameru da se vrati u Romu.

Nekadašnji reprezentativac Italije je nedavno postigao dogovor sa menadžerskom agencijom iz Londona, "Stelar Grup" čiji su klijenti Garet Bejl i Adam Lalana.

Toti želi da otvorio organak agencije u Rimu, a u međuvremenu je dao intervju za jedan italijanski radio u kojem je pričao i o aktuelnom trenutku Rome.

Kada su ga pitali da li bi se vratio da radi u klubu sa "Olimpika", rekao je da to ne bi uradio.

"Kada krenem jednim putem, obično završim istim. Kada bi me sada neko pitao da se vratim u Romu, to bi me stavilo u tešku poziciju, ali odgovorio bih negativno jer želim d apoštujem svoju odluku da krenem ovim putem. Želim da iskustvo prenosim na mlađe igrače", rekao je Toti.

Poslednjih dana u Italiji se priča dosta o tome kako teksaški milijarder Dan Fridkin, glavni čovek za "Tojotu" u SAD, želi da kupi akcije Rome. Došlo je i do sastanka njegove delegacije sa prvim čovekom Rome Džejmsom Palotom.

"Ne znam da li će ti Amerikanci doći, imam sumnje u sve to, jer kada neko stavi svoje prste na Romu, teško mu je da je pusti. Znam to dobro, ali nadam se zbog svih navijača Rome kojima i sam pripadam da će predsednik i svi u klubu učiniti sve da osvojimo trofeje", rekao je Toti.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter