Izvor:
09.11.2016 u 16:21
0

Podrška. FSS od nardne godine omogućava navijačima da bodre reprezentaciju na gostovanjima!

Poučeni negativnim iskustvom iz prošlosti, u Fudbalskom savezu Srbije već godinama unazad odlučuju da ne uzimaju ulaznice koje im nude domaćini kada naša reprezentacija gostuje.

Kako su "orlovi" igrali u prethodnih nekoliko kvalifikacionih ciklusa, to i nije bilo toliko primetno, jer ih je malo ko gledao kod kuće, a kamoli u gostima.

Dobar start u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, međutim, ponovo je privukao pažnju javnosti na naše najbolje fudbalere. Ako bi u petak u Velsu ostvarili pobedu, treću uzastopnu, a onda i u Gruziji u martu, nema sumnje da bi ekipu Slavoljuba Muslina navijači pratili i na gostovanjima.

– Tačno je da nisu trebovane karte za utakmicu u Velsu. FSS to ne radi već nekoliko godina. Poznato je da smo imali probleme sa navijačima, posebno na gostujućim stadionima i otuda takva odluka. Od iduće godine imaćemo posebnu strategiju po pitanju navijača. Ideja je da se ulaznice kupuju kao za evropska prvenstva: jedan čovek – jedna karta. Želja nam je da imamo podršku i na gostujućim terenima, ali na jedan normalan i pristojan način. Potrudićemo se da to rešimo u idućoj godini – rekao je generalni sekretar nacionalne "kuće fudbala", Nebojša Ivković.

Mondo.rs
Foto: Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter