Izvor:
30.11.2019 u 02:11
0

REPREZENTATIVAC ARGENTINE OPTUŽEN ZA NASILJE: Brutalno pretukao nevenčanu suprugu!

Novi skandal u Južnoj Americi! Nekadašnji reprezentativac Argentine Žonatan Kristaldo optužen je za nasilje nad ženama. Naime, fudbaler Rasinga je navodno pretukao dugogodišnju devojku Morelu De Las Heras, koja je sve objavila na društvenim mrežama.

Kako tvrdi Morela, Kristaldo je iz čista mira krenuo da je udara šakom u glavu te je nakon toga vukao po podu kuhinje dok je ona vrištala i dozivala pomoć. Ubrzo ga je prijavila policiji, a kako bi to sve potkrepila dokazima, objavila je na društvenim mrežama snimke svojih povreda.

Policija je ubrzo došla u njihov dom, ali nisu priveli fudbalera. Ipak,ubuduće će morati da izbegava sad već svoju bivšu devojku, jer mu je naređeno da se ne sme da joj se približava na manje od 300 metara.

Fudbalski klub Rasing, čiji je Kristaldo član, suspendovao je svog igrača na pet dana, a tužilaštvo traži da se što pre pokrene postupak protiv nasilnika.

Morela De Las Heras i Kristaldo imaju zajedno dvoje dece.

Atraktivna 28-godišnja Morela često objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a kako izgleda zanosna Argentina pogledajte u foto-galeriji koju smo pripremili za vas:

Izvor: Blic
Foto: Twitter/@Letty_rc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter