Izvor:
30.11.2019 u 02:52
0

PRVI PIK UPRAVE: Vukomanović menja Milojevića u Zvezdi?

Bivši as Zvezde je navodno prvi pik uprave ako crveno-beli ostanu bez trenera.

Ukoliko Vladan Milojević odluči da ode sa klupe Crvene zvezde na zimu, prva opcija da ga zameni jeste Ivan Vukomanović!

Tako tvrdi Sportski žurnal koji navodi da postoji mogućnost da Milojević u decembru sporazumno raskine ugovor sa crveno-belima.

O eventualnom odlasku trener crveno-belih je indirektno pričao i na konferenciji za medije.

Mogu da odem kada god mi se bude reklo. Nemam taj problem, ja njihovu podršku imam, hvala im na tome. Mnogo sam ponosan i kako god da je, kada god bude bilo, da li će biti danas ili za godinu dana. Drago mi je da sam postao deo istorije još onda kada sam pobedio Florijanu u prvoj utakmici na kojoj sam vodio Zvezdu. –

Što se tiče samog Vukomanovića, u pitanju je bivši igrač Zvezde koji je karijeru gradio u inostranstvu.

Vodio je Standard, Slovan iz Bratislave,kao i Apolon. Kao igrač je osvojio titulu sa Obilićem, zatim dve sa zvezdom i jedan kup, kao i titulu sa Bordoom 1999. godine.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter