Izvor:
30.11.2019 u 13:02
0

RADONJIĆ GLAVNA ZVEZDA FRANCUSKOG PRVENSTVA Posle poniženja, završio na naslovnici „L’ekipa“

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Radonjić postigao je u petak uveče evrogol u pobedi Olimpika iz Marseja nad Brestom 2:1, a samo dan kasnije izašao je na naslovnoj strani uglednom francuskog lista "L'ekip".

Radonjić je došao krajem prošlog leta kao veliko pojačanje Olimpika iz Crvene zvezde, ali mu je dugo trebalo da se izbori sa novom sredinom, pa je na prvenac čekao više od godinu dana i gola Tuluzu, a da nije reč o tek kratkotajnom uzletu pokazao je i protiv Bresta evrogolom za tri boda za tim sa juga Francuske.

PREOKRET ZA KRAJ: Nova majstorija Srbina donela pobedu Marseju u 90. minutu!

To je odmah zavredelo pažnju "L'ekipa", pa je 23-godišnji krilni fudbaler ubrzo od predmeta najžešćih kritika dospeo na pijadestal Lige 1.

"L'ekip" u izdanju od subote nije štedeo reči hvale za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

– Srbin je krenuo i ne staje. Bilo mu je potrebno više od godinu i po dana da postigne pogodak, ali poslednji mečevi pokazuju da se privikao na sredinu i velika očekivanja. Sve je školski uradio u 89. minutu. Bila je to fudbalska umetnost – piše u opisu "Lekipa".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter